WELKOM BIJ HONDENTRAINER FRED

FRED HEEFT JARENLANG ERVARING.

Fred Ruysink is werkzaam als hondertrainer. Heeft jaren lang ervaring met puppy trainingen, gedragstrainingen en socialisatie. Zijn hondenschool is bekend in heel Nederland.

SERIEUS

Verantwoordelijk

GEPASSIONEERD

Creatief

VASTBERADEN

Kwaliteit

OVER MIJ

Vanaf 1999 ben ik mij intensief gaan bezighouden met het opvoeden van honden, door de komst van onze eerste hond Layla een Golden Retriever teefje. Ik ben opleidingen gaan volgen, die alles te maken hebben met honden, hun gedrag, het opvoeden en trainen van honden.

In 2001 kwam er een tweede hond bij, een zoon van Layla, onze Bruce. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan doordat ik Instructeur bij een hondenschool ben geweest en een eigen hondenschool heb gehad.

Daarnaast heb ik nog, 5 jaar, een hondenuitlaatservice gehad. Sinds 2004 hebben we ook een hondenpension aan huis gehad tot juli 2014. Door mijn ervaring heb ik geleerd dat het heel belangrijk is dat je roedelleider bent in de ogen van je hond of honden, zelfs als ze maar tijdelijk onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

Veel hondeneigenaren genieten met volle teugen van hun trouwe viervoeter die zij met veel liefde en aandacht hebben opgevoed. Er zijn echter nog veel eigenaren die ondanks hun inspanningen en het volgen van cursussen één of meerdere problemen met hun hond hebben. Eveneens zijn er mensen die vastlopen tijdens het opvoeden en trainen van hun pup. Sommige honden drijven hun eigenaren tot wanhoop waarbij de emoties hoog kunnen oplopen, zodanig dat de relatie tussen mens en hond volledig verstoord is en er geen goede communicatie meer mogelijk is.

In de afgelopen jaren is gebleken dat hondeneigenaren behoefte hebben aan een trainer die zich verdiept in het probleemgedrag van hun hond. Hierin ben ik mij gaan verdiepen en inmiddels help ik hondeneigenaren om een goede roedelleider te zijn. Voor deze mensen en honden wil ik een hulp zijn.

Door mijn opleiding tot Kynologisch instructeur (hondentrainer) en de jarenlange ervaring met een uitlaatservice, hondenschool en hondenpension ben ik in staat om veel problemen snel op te lossen. Meestal is één bezoek al voldoende om de relatie tussen eigenaar en hond weer goed te krijgen. Een bezoek is altijd noodzakelijk. Aan de hand van een telefonisch of schriftelijke omschrijving van het probleem, kun je geen goede analyse maken. Ik ben geen hondenfluisteraar maar ik moet wel zien wat de hond zegt d.m.v. zijn of haar lichaamstaal en hoe u als eigenaar communiceert met uw hond. Veel problemen ontstaan door miscommunicatie.

Aantal van mijn cliënten