Puppytraining

Pups kunnen getraind worden op zeer jonge leeftijd. Als ze nog bij de fokker zijn tot aan 7 of 8 weken, kan er al een basis gelegd worden voor het luisteren, heel beperkt natuurlijk maar toch.

Als u uw pup in huis heeft, start direct het opvoeden van uw hond. Echter het meest belangrijke is de socialisatie met de wereld waarin hij/zij gaat leven. Wilt u meer weten over socialiseren klik dan hier.

Daarnaast kunt u starten met de eerste gehoorzaamheidsoefeningen waarbij we moeten begrijpen, dat wij wel eerst duidelijk moeten maken wat b.v. het woordje zit betekend.

Een hond spreekt geen Nederlands het is belangrijk hem/haar dit op een diervriendelijke manier uit te leggen. Daar help ik u bij tijdens de puppy cursus.

Tijdens de puppy lessen leert uw hond in 4 lessen/weken haar of zijn naam kennen en daar op te reageren. Het zit commando wordt aangeleerd evenals het liggen. Veel aandacht wordt besteed aan het bij de begeleider komen en te blijven. We leren samen aan de hond dat zij/hij zich laat onderzoeken, tandjes, pootjes, oortjes, vacht en oogjes. De oefening spelen en loslaten van het speeltje is eveneens een onderdeel van de eerste lessen( altijd handig dat zij/hij de cavia loslaat). Respect voor voer wordt haar/hem bijgebracht en het woordje nee. Op gewoon spreek niveau en niet met geschreeuw. In een paar lessen leert uw hond zijn of haar naam, aandacht te geven, zitten, liggen, wat nee betekend en dat hij/zij bij u komt als u roept. Zo leggen we al heel snel een basis voor de verdere gehoorzaamheid.

Er is immers niets leuker dan een hond, die je overal mee naar toe kunt nemen. Heus het is niet zo moeilijk als je de goede leerprincipes van de hond in acht neemt. Neem contact op voor een snel resultaat en de start van de puppy cursus.

Neem contact op

via telefoon of mail:

FAQ items aan het laden...